Trivs du inte med badrummet?

När man inte trivs med badrummet är det ofta en bra idé att renovera det. Jag har själv gjort det och det var en smart beslut. Det kan verka skrämmande att renovera badrummet, men om du anlitar rätt firma så kommer allt gå smidigt. Jag kan tipsa om ett företag som som jag är väldigt nöjd med och här kommer du till deras hemsida. De är duktiga på badrumsrenovering och vet hur de ska göra för att du ska bli nöjd. Nu finns det företag som kan vara behjälplig med detta i hela landet men i den här bloggen avgränsar jag mig till Uppsala och Sigtuna, för det är här jag bor och de flesta av er också bor. Så då är det inte intressant om jag inte skriver om badrumsrenovering i Uppsala och Sigtuna. 

Mitt badrum var inte renoverat på 30 år och det var verkligen fult. Visserligen var det funktionellt med som sagt, vackert var det då inte. Till och med en bidé fanns det och när min brorsdotter som är 3 år undrade vad det är för något som visste jag inte hur jag skulle förklara det. Den är borta för den har vi aldrig använt, men tydligen var det vanligt förr. Företaget som jag anlitade gjorde ett lysande arbete och jag kan varmt rekommendera dem till er alla som känner att en renovering är på sin plats. Det kan jag säga med en gång att det kostar den del med en sådan renovering men å andra sidan så höjer man värdet på huset och även värdet för den som ska använda badrummet. Jag bad om en offert och fick den relativt snabbt. Jag bestämde mig för att gå vidare med renoveringen och det var ett bra beslut. Jag känner mig mycket nöjd med badrummet nu och hur det ser ut.