Spela VS städa

Räknas det som att spelandet har tagit över för stor del av ens liv om man måste anlita ett städföretag för att hålla rent hemma? Kanske. Jag vet inte. Tänker i alla fall inte sluta spela om så vore fallet. Tänker fortsätta att spela. Det fungerar väldigt bra att få hjälp med städningen också. Har över två städare från Mjölby Städ i Motala som kommer hit för att städa ordentligt en gång varannan vecka.

Framförallt så röstar jag för att anlita en städfirma för att det blir så mycket renare när jag överlåter ansvaret för städandet åt dem istället för att jag ska göra det helt på egen hand. Det blir inte alls lika noggrant och ordentligt gjort då som det blir nu. Och jag som tycker att det är väldigt kul att spela och har det som en av mina alldeles största hobbys vill inte direkt lägga av med det utan vill fortsätta med det och för att jag ska kunna göra det så behöver jag bara göra så att jag vänder mig till någon som är specialiserad inom området och som faktiskt tycker om att städa. Bättre att göra så att man överlåter ansvaret för saker till folk som faktiskt tycker att det är kul med det.

För varför ska jag som hatar allt som har med städ att göra lägga tid på att städa när jag likväl kan överlägga den tiden på en firma här i Motala som Mjölby Städ så att de som faktiskt tycker om att städa och har det som yrke kan göra det åt mig. Så mycket bättre lösning ju.