Utbyggnad av ett hobbyrum

Har varit inne på det här med att bygga ut villan ett bra tag nu. Känner mig lite sugen på att bygga ut för att kunna få till ett riktigt bra hobbyrum där jag kan måla mina tavlor och verkligen få det snyggt och fint. För det är väl klart att det går att ha i vardagsrummet egentligen men det blir inte riktigt lika snyggt. Så känner faktiskt att det skulle göra väldigt stor skillnad om jag såg till att få hjälp med att bygga ut. Dessutom vore det skönt att kunna stänga en dörr emellan också, för det blir lite jobbigt med lukten från färgen, så att anlita hjälp från några som sysslar med bygg i Vellinge, som Design lösning & bygg i Skåne AB, är det jag har siktet inställt på att göra just nu.

Jag målar ju främst med oljefärger så det är det jag föredrar men det är klart att det finns flera andra sorters färger som man kan måla med och som inte luktar riktigt lika starkt. Så kanske borde jag sluta att använda mig av just oljan och övergå till något annat istället, får se hur jag gör. Kan ju göra så att jag målar med olja ibland och med akvarell, akryl eller något annat sådant emellanåt också.

Just Design lösning & bygg i Skåne AB i Vellinge har jag i alla fall haft kontakt med ett tag och tycker att de är väldigt bra på det de gör. Har sett tidigare arbeten som de har gjort och det känns som ett tryggt val att överlåta ansvaret för vårt byggarbete till just dem för att få ett bra hobby- och målarrum.

Du gillar kanske också...