Min hobby – nageldesign

Det är viktigt att ha en hobby och den hobbyn kan vara i stort sett vad som helst egentligen. Det spelar inte så stor roll vad det är för något som att det är något som du tycker är kul att göra och något som hjälper dig att koppla bort från verkligheten för ett ögonblick. Göra någonting som du tycker är roligt och som du trivs bra med.

Själv så tycker jag faktiskt att det är väldigt roligt med nagelkonst. Att måla naglarna och hålla dem fina. Men då blir det inte den vanliga målningen med en enda färg utan då blir det lite mer design över det. Då blir det helt enkelt nageldesign på hög nivå där jag brukar försöka att måla med så små saker som möjligt.

Det är först nu på senare tid som jag har fått upp intresset för att själv syssla med att måla naglarna och att göra det med mer av en design. Innan så brukade jag gå och få naglarna gjorda på salong och då nästan varje gång på SQ Cosmetics. Tyckte att de var väldigt duktiga och det blev verkligen superbra med naglarna när jag gick där, det var inte därför jag slutade att gå dit. Både lite för att det ju blir dyrt att gå och göra naglar på salong en gång i månaden, även om det är på en salong med så bra priser som de har på Q Cosmetics. Mer var det faktiskt för att intresset för mig själv att måla och designa mina egna naglar växte och att jag gärna ville göra dem själv.