Golvslipning av golvet i hobbyrummet

Vi har skaffat oss ett hobbyrum här hemma. Eller vi har inte skaffat oss rummet men vi har gjort om det från ett kontor till ett hobbyrum istället och då har vi även fixat oss ett biljardbord. Väldigt kul faktiskt så tror att det kan bli väldigt bra med det. Det enda vi behöver göra nu är att hitta en byggfirma som erbjuder golvslipning i Helsingborg för att vi ska kunna få ordning på golvet i rummet också.

Hittade Mr Woodchuck och tror att det kommer bli de som vi väljer att anlita. Sen finns det flera andra byggfirmor också men personligen så tror jag faktiskt att det fungerar absolut bäst med Mr Woodchuck i Helsingborg, både utifrån vad jag läst, hört och den känslan jag har fått av dem. Alltid bra att gå på magkänslan för den har i många fall rätt då den är kopplad till vårt undermedvetna och läser av betydligt mer av vår omgivning än vad vi tror.

Just golvslipningen kanske inte är superviktigt för oss att göra just nu egentligen. Hobbyrummet är ingen prioritet men det är ändå väldigt kul om vi kan få lite ordning på det. Just nu har vi inte direkt så mycket annat att göra här hemma, att greja med och att renovera. Det är dessutom lite för kallt för att vi ska kunna börja greja med trädgården och därför kommer det nog bli så att vi ser till att göra golvslipningen via Mr Woodchuck i Helsingborg nu när vi har tiden istället för att skjuta upp det och sen få alldeles för mycket som behöver göras på en och samma gång.