Att vara hobbymassör

Vet inte om jag skulle säga att massage är en av de vanligaste hobbysarna direkt. Att massera varandra lite lätt, både vänner och partners, är väl något som många gör men att göra det seriöst och verkligen vara massör är nog inte lika vanligt. Jag tycker att det är kul att massera, både att göra det med knådningar och tryck men även för att jag vet hur skönt det är att få massage och att jag genom mina behandlingar kan få andra att känna samma avslappnande känsla i kroppen. Det är ganska häftigt.

Jag går själv på massagebehandlingar hos en massör på Kriti här på Norrmalm. Har gått hos henne ett bra tag och vi har kommit ganska nära varandra, kan prata väldigt öppet. Jag pratade med henne om just min roll som hobbymassör och att jag gärna skulle ha en likadan brits som de har på Kriti som de jag masserar skulle kunna ligga på. Och snäll som hon är så gav hon mig numret till ett företag här på Norrmalm som säljer just sådana. Och jag ringde dem direkt efter behandlingen och la en beställning. Så nu har jag ett massagebord hemma så jag kan agera professionella massör på riktigt.

Det vore ganska kul att gå en kurs eller utbildning inom massage också, för nu går jag endast utifrån egen lärdom och egna erfarenheter. Känner vad min massör på Kriti gör på mig och vad jag tycker är skönast och lägger sedan ihop dem till behandlingar som jag gör på min kille och på mina kompisar som vill få massage. Brukar vara väldigt uppskattat så antar att jag är ganska duktig.

Du gillar kanske också...